Woensel-Noord

Het stadsdeel Woensel ligt in het noorden van Eindhoven. De sportregisseurs van Eindhoven Sport maken onderscheid tussen Woensel-Noord en Woensel-Zuid. Onder Woensel-Noord vallen de volgende wijken: Ontginning, Achtste Molen, Aanschot en Dommelbeemd. Je ziet op deze pagina de mogelijkheden om te ontmoeten rondom sport in dit stadsdeel. Bekijk hieronder de verschillende groepen die al aangemaakt voor dit stadsdeel. Natuurlijk kan je ook zelf een groep starten of een oproep plaatsen.

Sportgroepen in Woensel-Noord

Activiteiten in Woensel-Noord

Sportaccommodatie huren?

Eindhoven Sport verhuurt sportaccommodaties in alle Eindhovense stadsdelen. Ook inwoners kunnen een sporthal of gymzaal huren voor onder andere een potje voetbal, een toernooi of een kinderfeestje. Bekijk de website eindhovensport.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Sportregisseur Woensel-Noord

Peter Engels is de sportregisseur in dit stadsdeel. Heb je een sportgerelateerde vraag over deze wijk? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 18 34 54 17.