Sportactiviteiten

De sportactiviteiten in ons overzicht zijn toegevoegd door sportaanbieders in Eindhoven. Bij deze activiteiten kun je zelf een oproep plaatsen om samen te fietsen, te wandelen of bv. om samen te gaan voetballen. Alles is mogelijk.
In onze sportagenda vind je binnenkort ook de speciale Samensport-activiteiten. Bij deze activteiten word je welkom geheten door een organisator (sportvereniging) en zul je gegarandeerd andere sportliefhebers ontmoeten. Ben je een (sport)vereniging en wil je ook activiteiten plaatsen in de sportagenda neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 18 34 78 25

Laatst toegevoegde sportactiviteiten

Wil je graag (zelf) als organisatie evenementen in onze sportagenda plaatsen neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 18 34 78 25 of lees de mogelijkheden voor organisaties. Als gebruiker kun je direct een gratis persoonlijke oproep plaatsen of groep starten.