SamenUITagenda van Eindhoven Sport

SamenUit Agenda en Eindhoven Sport hebben de handen ineengeslagen en hebben samen een plek gemaakt waar sport en ontmoeten centraal staan. Wil je graag samen sporten, een sportgroep starten of een sportevenement bezoeken? Plaats een oproep! De site staat op het punt om te gaan starten. Ben je enthousiast en wil je meedoen met Eindhoven Sport neem dan contact met ons op.

Oproepen

Sport je liever niet alleen en ben je op zoek naar een sport- en beweegmaatje? Plaats dan hier je oproep om samen te gaan sporten of bewegen. Een oproep plaatsen is gratis. Maak een account aan en plaats jouw zelfgeschreven oproep. Wie weet sport jij binnenkort niet meer alleen, maar gezellig samen!

Sport Oproepen

 • Open Oproep wekelijks Geheel 2020 Eindhoven
  Wij wandelen iedere maandag avond . Wij starten om 18,30 uur en lopen ongeveer 5 km. Wij lopen ongeveer 1. 1/4 uur. Starten bij de SGE op de Noord Brabantlaan Eindhoven. Kosten geen Indien u zich w...il aanmelden kunt u mij bellen 0648546061 Tonjo van Hout Meer
 • Open Oproep wekelijks Geheel 2020 Eindhoven
  Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een buddy waarmee ik samen kan fitnessen of hardlopen. Ik doe zelf aan krachttraining in een sportschool, dus het lijkt me wel leuk om dat samen met iemand te doen.... Buiten hardlopen of andere sportactiviteiten zoals zwemmen, tennissen of andere activiteiten lijken mij ook leuk om te doen. Ik sport momenteel in de SSCE (Studenten Sport op het TU/e terrein), maar ik heb ook de mogelijkheid om in een andere sportschool te trainen. Ik heb Gilles de la Tourette en vindt het best wel lastig om mijn tics door te laten. Dit lukt me alleen wanneer er een goede klik is. Ik ben 30, maar jouw leeftijd of ervaring in sport maakt niet zoveel uit. Het is vooral belangrijk dat er een goede klik is en jij geen last hebt van mijn tics. Maar dit mag je mij gewoon eerlijk tijdens de kennismaking vertellen. Ik ben er vrij open over dus je mag mij ook altijd vragen stellen en ook vooral jezelf zijn. Lijkt het jou leuk om met mij te sporten? Reageer dan snel! Neem dan contact op met Eindhoven Sport via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer
 • Open Oproep wekelijks Geheel 2020 Eindhoven
  Voor kinderen uit groep 5, 6, 7 of 8. ALL SPORTS is een structureel sportaanbod in Tongerle. Elke week op woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur vindt er een sport activiteit plaats! Door het gevariee...rde sportaanbod krijgen kinderen een breed beeld van wat voor sporten er allemaal zijn en waar hun talenten liggen. Er komen verschillende sporten aanbod zoals: voetbal, hockey, freerunning, handbal, kano, roeien, atletiek, survivallen en nog veeeeeeeeel meer! wil je meedoen of meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 0611322745! Meer
  Aanbieder: Pien Hoogers

Groepen

Vind je een specifieke sport leuk en wil je in contact komen met mensen die dezelfde interesse delen? Wordt dan hier lid van jouw favoriete sport- of beweeggroep. Zit je groep er nog niet tussen? Start je eigen groep en bouw aan een nieuwe community. Heb je daar hulp bij nodig? Contact dan een van de sportregisseurs.

Sporten in de wijk

De sportregisseurs van Eindhoven Sport zijn werkzaam in elke wijk in Eindhoven. Kies de groep van jouw wijk en maak kennis met buurtgenoten. Organiseren jullie samen buurtactiviteiten of vind je eindelijk een sportgroepje bij jou in de buurt?

Eindhoven Sport

Eindhoven Sport houdt zich bezig met alles op het gebied van sport en bewegen in Eindhoven. Wij helpen zowel inwoners als verenigingen en commerciële sportaanbieders en brengen vraag en aanbod bij elkaar. Eindhoven Sport is onderdeel van de gemeente Eindhoven.

Ben je op zoek naar een sporthal waar je wekelijks kunt badmintonnen bijvoorbeeld of een hal waar je kunt voetballen met je vrienden bij slecht weer? Op de website van Eindhoven Sport vind je een overzicht van alle gemeentelijke sportaccommodaties en kun je eenvoudig een reserveringsaanvraag indienen. Ben je op zoek naar een sportaanbieder in Eindhoven die voldoet aan jouw wensen? Die gevestigd is in de buurt en waar je jouw favoriete sport kunt beoefenen? Bekijk dan ons overzicht van Eindhovense Sportaanbieders. Ga je liever naar een sportevenement? Een overzicht van alle sportevenementen in Eindhoven vind je in de Sportkalender.

Responsive image