Nationale Sportweek

Vrijdag 17 september t/m 26 september In september is Eindhoven Sport host city van de Nationale Sportweek. Een week die in het teken staat van sport en bewegen en met het kennismaken met het lokale sportaanbod. Een week vol sportplezier en allerlei activiteiten!

Wil je mee doen aan de Nationale sportweek? Dan zien we je graag tijdens een van de activiteiten die je kunt vinden op www.eindhovensport.nl. Wil je samen met andere mensen deelnemen aan activiteiten meld je dan aan voor onze Nationale Sportweek groep.

 
  • Wat? Welkom bij de club
  • Wanneer? Zaterdag 17 en zondag 18 september
  • Voor wie? Iedereen die wilt kennismaken met sportverengingen 
  • Waar? Verschillende sportclubs in Eindhoven
Responsive image

 

Inschrijven of aanmelden

Wil je niet alleen naar een club of activiteit en zoek je nog een maatje? Meld je dan aan voor de groep Nationale sportweek en plaats een oproep met de vraag of iemand met je mee gaat.

Wil je Samen Sporten met nieuwe mensen? Lees even verder onder aan de pagina.

Welkom op de club

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

 

Samen Sporten - Platform om te ontmoeten

SamenUITagenda is een platform om samen met andere leuke activiteiten te ondernemen. Dat kan online of fysiek. Kijk gerust eens rond op de site (alles is gratis). Wil je al direct zelf aan de slag en andere  oproepjes plaatsen of  groepen starten of lid worden van een groep?  Dan kan dat natuurlijk ook! Voor meer hulp kijk dan even bij onze meestgestelde vragen.